Nola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0494
10-0494
Overige
Ja

Dit zwarte schone meisje kwam samen met haar broertjes en zusjes in een staatsasiel in Portugal terecht. Nola is haar naam.

Nola heeft geen beste start gehad en ze heeft hard moeten werken om van haar angsten af te komen. Het breekt keer op keer ons hart om een jonge pup al zo gebroken te zien. Maar gelukkig heeft een geweldige vrijwilliger zich over Nola ontfermt en is ze met haar gaan trainen, met geweldige resultaten.
Nola slaapt nu bij Nora in huis in plaats van in de kennels met de andere honden. Op deze manier kon Nola alvast wennen aan het leven in huis. En dat pakt ze goed op, de bank is haar absolute favoriete plekje om in slaap te vallen. Ze komt nu dan ook echt actief bij Nora vragen om aandacht en knuffels.
Zodra er nieuwe vrijwilligers aankomen heeft Nola een paar dagen nodig om aan ze te wennen, maar al vrij snel komt ze kennis maken. En zodra er kennis is gemaakt, komt ze ook bij hun voor haar dosis liefde.
Nola wandelt al keurig mee aan de riem en vindt het wandelen ook echt leuk. We houden er natuurlijk wel rekening mee dat dit een rustige omgeving is en ze bij haar nieuwe baasje opnieuw zal moeten wennen aan de omgeving.

We zoeken voor Nola een baasje met begrip en wat ervaring. Nola is namelijk een van de liefste hondjes in de opvang, maar zal tijd nodig hebben om opnieuw te wennen aan haar nieuwe huisje. Het liefst plaatsen we Nola daar waar al een andere hond aanwezig is zodat ze een voorbeeld heeft om te volgen.

Nola is een gesteriliseerd teefje geboren op 1 oktober 2021. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 49cm.

Eindhoogte 49 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Nola

Nola

ie9Ik-NNr0o
FVwo2W937bs
EQx5tf0XEV8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu