Nola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0494
10-0494
Overige
Ja

Dit lieve en vrolijke meisje is Nola. Nola is helaas in een staatsasiel in Portugal beland. Dat is geen plek voor dit lieve meisje om op te groeien. Gelukkig hebben de vrijwilligers van onze partner organisatie haar daar weg gehaald en meegenomen naar onze opvang. Daar geniet Nola weer van het leven. Nola is een ietwat bescheiden maar oh zo lief meisje. Lieve Nola is sociaal en geniet van de aandacht van mensen. Als er even een momentje is dan kruipt dit meisje heerlijk op schoot om te kroelen. Met andere honden gaat ze goed om. Ze is sociaal naar zowel mensen als dieren. Voor Nola zoeken wij een liefdevol thuis waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze verdient.

Nola is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2021 en ze heeft een verwachte eind hoogte van circa 53 centimeter hoog.(04/22)

Eindhoogte 53 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Nola

Nola

EQx5tf0XEV8
yi7EkSR1hZI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu