Nola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
gea@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0486 (M)
50-0486 (M)
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Deze leuke dame heet Nola. Zoals een typische Labrador is ze altijd blij, enthousiast en vol levenslust. Haar leven heeft er tot nu, niet zo heel rooskleurig uitgezien maar ondanks dat staat Nola zeer positief in het leven. Nola mag al een heel levensverhaal met zich meedragen, ze kwam namelijk in het dodingsstation terecht waar ze honden in veel te kleine benches doen en daar kansloos mogen wachten op de dood. Gelukkig komt regelmatig een vrijwilliger van onze partner organisatie het dodingsstation bezoeken en probeert ze honden vrij te kopen waaronder geluksvogel Nola. Toen ze door de dierenarts werd onderzocht, bleek Nola drachtig te zijn en haar pups moesten (helaas) in het asiel geboren worden. Ze heeft deze zorg geweldig goed op zich genomen en haar pups zijn inmiddels groot genoeg om op eigen poten te gaan staan. Toen mocht ze haar tijd doorbrengen in het asiel, op een groot open veld met vele honden waar ze goed mee om gaat en waar ze een stabiele indruk maakte. En nu mocht dan éindelijk haar moment aanbreken. Nola mocht vertrekken naar een opvanggezin. Bij haar opvanggezin heeft ze bij aankomst het huis en de tuin grondig doorzocht en goedgekeurd. De vrijheid van een tuin doet haar erg goed en hierdoor hopen we dat haar nieuwe huisje ook een tuin mag hebben waarin ze lekker kan snuffelen en met een bal kan spelen want dat is een zeer favoriete bezigheid. Nola kan het ook erg goed vinden met de hond in huis en de kindjes met de leeftijd van 1 en 3 jaar, haar vrolijke wiebelkontje is soms erg enthousiast waardoor er wel altijd toezicht nodig is. Verder is ze zindelijk en laat ze zich prima corrigeren. Ook speelgoed van de kids geeft ze probleemloos terug als ze die (perongeluk) pakt. Aan de lijn lopen gaat goed en vindt Nola ook heerlijk om te doen, maar heeft hier wel duidelijke sturing nodig. Ze zou voor vele huishoudens een hele mooie toevoeging zijn. Bij wie mag deze pracht-hond deel uitmaken van een gezin?

Nola is een Labrador mix teef met een geschatte geboortedatum van 9 september 2017. Ze is ongeveer 55 cm hoog.

Eindhoogte 55 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 9 september 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Gea Planken
Adoptie medewerker

Nola

Nola

jPRnpb2ZiKE
v7UMPmiTzWI
EGN5Ra1J9sU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu