Nirvana

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0242
40-0242
Overige
Ja

Nirvana is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 30 augustus 2021, ze is 50 cm hoog en weegt ca 25 kg. Nirvana kwam met haar broertjes en zusjes in het asiel op Lesbos terecht, iedereen heeft zijn gouden mandje al gevonden behalve deze leuke sociale dame. Gelukkig wordt Nirvana dagelijks uit haar kennel gehaald en mag ze een lange wandeling maken met de vrijwilligers, hier kan ze ontzettend van genieten. De vrijheid, haar pootjes in het gras en lekker snuffelen. Ook met mensen, kinderen en andere honden kan ze erg goed opschieten. Voor deze leuke jonge meid zoeken we dan ook een plek waar de tijd is om er lekker op uit te gaan en samen nog vele kilometers te maken.(05/22)

Nirvana is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is verandert. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Nirvana straks weer aan haar lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor haar eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Nirvana zoeken.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 30 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Nirvana

Nirvana

ySWb1qegUG8
89kMXy_MsR4
KEXyW6WIX-A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu