Nine

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1310 (M)
50-1310 (M)
Overige
Ja

Dit pluizige, prachtige bolletje wol heet Nine en ze is gevonden in Roemenië en liefdevol verzorgd door onze partnerorganisatie Rescue. Nine is nu oud genoeg om haar eigen avontuur te beginnen, en ze wacht met opwinding en nieuwsgierigheid om deel uit te maken van jouw leven.

Nine is niet alleen schattig, maar ook grappig, lief en buitengewoon sociaal. Ze vormt moeiteloos een band met andere honden en gaat respectvol met ze om. Maar dit kleine meisje is ook dol op mensen. Ze is gek op knuffelen en kroelen en kruipt maar al te graag tegen je aan. Ze is het perfecte voorbeeld van een “hangkluk,” altijd in de buurt, verlangend naar jouw gezelschap.

Nine is een prachtig teefje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2023 en ze zal circa 35 centimeter hoog worden.(09/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Nine

Nine

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).