Nikki

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0897 (M)
50-0897 (M)
Overige
Ja

Hallo, hallo… Nikki hier in de lucht! Zoals aan haar blik is te zien staat deze dame het liefst met vier benen op de grond. En geef haar eens ongelijk, ze is tenslotte met vier benen geboren! Deze leuke dame met een geschatte geboortedatum van 29 september 2018 is door onze partnerorganisatie in Roemenië gevonden terwijl ze op zoek was naar eten. Ze is een van de vele honden die op straat gezet worden als “mensen” opeens besluiten dat ze geen hond meer willen. Gelukkig zijn er nog goede mensen daar en die hebben haar opgenomen in het asiel aldaar. Helaas is Nikki het pispaaltje van de groep en ze heeft het erg zwaar. Het zou zo fijn zijn als ze mag vertrekken naar een veilige plek bij lieve mensen die goed voor haar willen zorgen. Nikki is vriendelijk en sociaal en ze is ongeveer 35 cm hoog.(09/22)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 29 september 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Nikki

Nikki

NfRTQXR0Ch8
xlRtFgQeSzU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu