Nikki

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0638 (M4)
50-0638 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Ook voor dit ontzettend lieve meisje zoeken we een thuis waar ze voor de rest van haar leven mag blijven en gekoesterd wordt. Net als zoveel honden in Roemenië is ook de lieve Nikki beland in de opvang van onze partner in Roemenië. Ze is samen met een aantal andere honden gered vanuit een boerderij. In de opvang wordt ze nu verzorgd en heeft ze beschutting, maar hoe fijn zou het ook voor dit meisje zijn als ze naar haar eigen baasje of familie mag verhuizen. Wat zal ze genieten van een zachte mand, een aai over haar lieve koppie en een gezellige wandeling met haar baasje. Nikki is super lief naar alle andere honden toe in de opvang waar ze verblijft en ook naar de katten. Op de foto is te zien dat haar linker achterpootje wat littekens heeft, vermoedelijk is ze in het verleden door een andere hond gebeten. Nikki heeft er geen last van, ook niet met lopen. We hopen dat ook Nikki binnenkort mag verhuizen naar haar eigen thuis en daar mag gaan leren hoe het is om een huishondje te zijn.

Nikki is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 maart 2021 en ze is ongeveer 40 cm hoog. (06/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Nikki

Nikki

TH0oNTGs7zE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).