Nicusor

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-1322 (M)
50-1322 (M)
Overige
Ja

Nicusor is een heel knuffelig hondje uit Roemenië, waar hij met zijn mamma in het staatsasiel terechtkwam. Sinds kort is hij in Nederland en verblijft hij bij een gastgezin. Hij slaapt het liefst in je armen. Als hij niet slaapt, is hij heel speels. Balletjes en knuffeltjes vindt hij fantastisch. Buiten speelt hij met takjes. Hij leert razendsnel, snapt dat hij af en toe in de bench moet voor rust. Vindt dat prima. Kan ook al even alleen zijn. Je kunt rustig boodschappen gaan doen, als je terugkomt, vind je hem hoogstwaarschijnlijk slapend in de bench. Hij poept over het algemeen buiten, plassen doet hij nog wel binnen, maar hij leert snel, dus dat komt wel goed. Hij is sociaal met de hond van het gastgezin, zoekt hem vaak op. Buiten vindt hij de andere hondjes ook heel interessant. Daarentegen reageert hij nog wat onzeker op mensen. Hij is wat eenkennig en kan wat blaffen als andere mensen hem willen aaien. Maar als hij je vertrouwt, geeft hij z’n hele lieve kleine hartje. Hij kwispelt haast z’n staartje eraf, elke keer als hij je in het oog krijgt. Een en al blijheid en aanhankelijkheid. Omdat hij nog wat stapjes moet maken op sociaal gebied, plaatsen we hem niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar.

Nicusor is een reutje met een geschatte geboortedatum van 13 oktober 2022 en hij zal circa 30 centimeter hoog worden.(02/23)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 13 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal
Adoptie medewerker

Nicusor

Nicusor

6A85A9qDMVs
1SeeDHfQTbY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu