Nero

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0607
20-0607
Herder (mix)
Ja

In paniek rende deze mooie knul over straat. Per toeval waren er vrijwilligers op dat moment daar aanwezig. Ze zagen hem doodsbang tussen de auto’s door rennen. Gelukkig konden ze hem vangen. Lieve Nero had een afgebroken ketting met een hangslot om zijn magere nek hangen. Toen ze hem aaide voelde ze zijn broodmagere lijf. Waarschijnlijk was hij ontsnapt aan een leven lang in eenzaamheid aan een ketting. Hartverscheurend hoe deze zachtaardige lieverd bij in de vrijwilligers armen kroop om zich onzichtbaar te maken. Ze brachten Nero naar de shelter. Daar kwam hij langzaam bij en zag dat het leven ook veilig en liefdevol kon zijn. Nero toonde al snel zijn gouden karakter. Nero is een lieve zachtaardig trouwe knul. Maar ook een waanzinnig knappe vent. Hij is aanhankelijk zonder opdringerig te zijn en kan met andere honden goed overweg. Deze enorme lieverd zoekt een thuis waar hij nooit meer bang hoeft te zijn.

Nero is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 15 mei 2019 en hij is circa 60 centimeter hoog.  (11/21)

Eindhoogte 65 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 mei 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Nero

Nero

MKuiLExWQBQ
Y0eFWlOEY74
fPB6O_InkuY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu