Nero

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0487 (M)
50-0487 (M)
Overige
Ja

Nero is samen met zijn broertje en zusje in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Een oplettende vrouw zag ze zwervend in een veld en heeft hulp ingeschakeld. Ze zijn veilig nu.
Nero is een vriendelijke en sociale mix reu met een geschatte geboortedatum van 30 juni 2021. Zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 50-55 cm zijn.
Doordat Nero zijn eerste maanden niet in aanraking is geweest met mensen is hij ietwat verlegen maar aan de andere kant is hij super nieuwsgierig als je bij hem in de kennel komt. Zijn vertrouwen in “de mens” moet nog een piepklein drempeltje over. Voor Nero zoeken we een plek waar hij tot rust kan komen en de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe en voor hem onbekende leven. Deze vriendelijke jongeman verdient dit, want hij is zo vriendelijk en lekker speels. Hij is gek op ravotten en stoeien met soortgenootjes.(06/22)

Eindhoogte 53 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Nero

Nero

NOFalGZ2wYI
oF2GdjcSoqY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).