Nero

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
yvonne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0481 (A)
50-0481 (A)
Overige
Ja

Deze enorme knappe knul is helaas helemaal alleen gevonden op de straten van Roemenië. Vol verwachting liep hij achter mensen aan in de hoop dat iemand hem als de zijne zou zien. Zijn baasje vond deze lieverd niet meer maar gelukkig zagen onze collega’s van een partner rescue in Roemenië dit sociale ventje en namen hem mee. Inmiddels is lieve Nero bij een opvanggezin in Nederland. Daar genieten de fosters van dit geweldige knulletje. Nero is een sociale lieverd die intens geniet van het feit dat hij weer een “baasje” heeft. Heerlijk samen wandelen om daarna lekker op de bank tegen ze aan te kruipen. Nero vind het geweldig. Nero is sociaal tegen alle mensen en honden en op straat begroet hij kwispelend een ieder die hij ziet. Nero is echt een super lief, aanhankelijk, leuk mannetje dat heel graag een eigen baasje zou krijgen waar hij voor altijd bij mag blijven.
Nero is een knappe gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2019 en hij is ca 35 cm hoog.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Nero

Nero

1ohUiryoEcg
n0jwRoCyROM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu