Gereserveerd

Nena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0424
10-0424
Podenco (mix)
Nee

Trillend kwamen we kleine Nena tegen in een staatsasiel in Portugal. Ze wilde maar al te graag, maar vond haar omgeving zo spannend dat ze ons in eerste instantie uit de weg ging. Tot er snoepjes in het spel kwamen. Mager als ze was kon ze wel wat lekkers gebruiken en al snel maakte ze contact en wilde ze zelfs al voorzichtig geaaid worden.
Direct werd de keuze gemaakt dat deze dame weg moest uit het asiel en intrek moest nemen in onze opvang. Nena verblijft nu een poosje bij ons in de opvang en we zien zo’n verandering. Ze verblijft momenteel met andere honden in de opvang. Hier ondervindt ze steun aan en ze volgt hun voorbeeld. Ze geniet van de aandacht die ze krijgt van de vrijwilligers, ze zal er niet zelf om vragen maar als ze aan de beurt is, komt ze los.
Nena is geslaagd voor de kattentest. We zoeken voor haar een huisje waar ze de tijd krijgt om bij te komen, te wennen aan het leven in Nederland en waar ze eindeloos vertroeteld kan gaan worden.

Nena is een gesteriliseerd Podenco teefje geboren op 8 februari 2021. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 43cm.

Eindhoogte 43 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 8 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Nena

Nena

SsrEl3mJ0Wc
5PJvkDndLwM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu