Nena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0349
40-0349
Overige
Ja

Nena is een mooi gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 3 februari 2022. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 47 cm zijn.
Samen met haar broers en zussen zwierf dit meisje als klein pupje rond op een vuilnisbelt toen ze is gezien door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Griekenland. Zij hebben haar meegenomen en haar de benodigde verzorging gegeven. Ze is volgens de vrijwilligers aldaar sociaal, speels en vriendelijk naar haar kennelgenootjes en mensen. Dit mooie meisje heeft al veel meegemaakt in haar korte leventje en we zoeken voor haar een liefdevolle plek waar zij de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leventje.(11/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Nena

Nena

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu