Nelly

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0616
10-0616
Overige
Ja

Met haar zwarte en bruine ‘black and tan’ vacht en schattige puntige oortjes is Nelly een prachtig meisje om te zien. Maar het zijn niet alleen haar uiterlijke kenmerken die haar speciaal maken; het is haar onweerstaanbare karakter dat iedereen betovert.

Nelly is een echte levensgenieter. Ze lijkt altijd op zoek te zijn naar avontuur en plezier. Het liefste speelt Nelly met de andere honden en ze deelt graag haar energie en liefde met hen. Elke dag brengt ze vrolijkheid en lachende gezichten naar het asiel.

Maar naast haar liefde voor spelen met andere viervoeters, heeft Nelly ook een andere hobby die haar hart sneller doet kloppen: knuffelen met de vrijwilligers. Ze kan urenlang genieten van aaitjes en knuffels en haar staartje kwispelt als een razende wanneer ze merkt dat er weer aandacht naar haar toe komt.

De vrijwilligers zijn dol op Nelly’s leergierigheid en slimme karakter. Ze pikt nieuwe commando’s en trucjes snel op en ze is altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met haar nieuwsgierige blik en wilskracht kan niets haar tegenhouden.

Nelly is een gesteriliseerd teefje met een geboortedatum van 25 augustus 2022. Ze heeft een schofthoogte van 45cm.(07/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Nelly

Nelly

iZ_GKseRDww
CXK7w2Pen4M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).