Nella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0276 (A)
40-0276 (A)
Overige
Ja

Lieve, vriendelijke en sociale Nella zoekt een mandje! Liefst een plekje waar spelen en ravotten bij de dagelijkse dingen horen. Nelly is een meisje in de bloei van haar leven en zou niet in een asiel horen te zitten. We hopen dat we snel een plekje voor haar kunnen vinden zodat zij kan gaan kennismaken met de rest van haar leven. Fijne wandelingen, een liefdevol thuis, een warme mand, lekker eten en bovenal leuke spelletjes met het baasje doen. Dit jonge meisje zit in de opvang in Griekenland en is helemaal klaar voor haar vertrek naar een forever mandje. Ze is vriendelijk en sociaal naar mensen en haar hondenvriendjes en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken.

Nella is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 8 mei 2022 en ze is ongeveer 46 cm hoog. (05-23)

Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Nella

Nella

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).