Nelis

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2372 (M3)
50-2372 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mooie Nelis! Een prachtig, lief, rustig, sociaal en zachtaardig reutje. Als Nelis de keus had gehad waar hij geboren wilde worden had hij vast niet de plek gekozen voor de plek waar hij nu woont. Het liefst wil hij natuurlijk gewoon een eigen plekje bij een lief baasje waarvan hij alle aandacht en liefde krijgt die nodig is om hem te laten opgroeien tot een vrolijke, zelfstandige en stabiele huishond. Voor Nelis is het vinden van een baasje nog lastiger omdat Nelis een handicap heeft. Zijn rechter voorpootje heeft een ander standje waardoor hij mank loopt. Nelis is ermee geboren en het lijkt erop dat hij er geen pijn aan heeft maar hij gaat zodra er tijd (het is een rit van meer dan twee uur heen) en plek is voor controle naar de dierenarts zodat we precies weten wat hij heeft. In de tussentijd hopen we dat er iemand komt die Nelis met heel zijn hart zal verwelkomen.

Nelis een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 4 januari 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 45 cm hoog wordt. (04/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 4 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Zijn rechter voorpootje heeft een ander standje waardoor hij mank loopt.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Nelis

Nelis

XiCGVo3u46o
kGN5qWp89Lc
tf7QTjqPr5g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).