Negri

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2050 (M)
50-2050 (M)
Overige
Ja

Dit super schattig kleine meisje werd helemaal alleen gevonden op een afgelegen stukje ergens in Roemenië. Ze was mager en ze rende meteen naar de lieve dame die haar zag. Gelukkig bracht die haar naar onze veilige opvang in Roemenië.

Daar is lieve Negri een blij en sociaal meisje. Ze kan uitstekend overweg met alle andere honden en speelt en ravot graag met haar viervoetige vriendjes. Maar lieve Negri geniet ook enorm als ze mag knuffelen met de vrijwilligers. Dat is iets waar ze het allergelukkigst van word, dit meisje is namelijk dol op mensen. Negri kan ook met katten prima overweg. Het is echt een super enthousiast en blij meisje.

Negri is een teefje met een geschatte geboortedatum van 17 september 2023 en ze zal circa 35 centimeter hoog worden.(12/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Negri

Negri

H4DNSDCY_XE
HBLXdA3qO0o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).