Negra

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1062 (M)
50-1062 (M)
Overige
Ja

Dit meisje met haar mooie en lieve blik is Negra. Een prachtig zwart kleurig mix teefje met een geschatte geboortedatum van 24 maart 2020. Ze heeft de mooie hoogte van 55 cm. Negra zit al lange tijd bij onze partner organisatie in Roemenië. Ze kwam daar als klein pupje aan, gevonden op een verlaten veld langs een drukke weg. Ondanks het zware leven in een asiel is zij een hele vriendelijke en lieve hond. Ze is sociaal naar mensen, niet opdringerig en ze ligt goed in de gemengde roedel. Met wat tijd, aandacht en geduld zal zij waarschijnlijk redelijk snel gewend zijn aan haar nieuwe leven.
We gunnen haar een eigen baasje die voor haar gaat, door dik en dun want één ding is zeker, de vriendschap die je met Negra sluit is voor eeuwig!(03/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Negra

Negra

JHhaNNKNkTo
B6gjhQHnUjU
FATG_d-qo1w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).