Nano

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
claudia@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 20-0602
20-0602
Overige
Ja

Oude man Nano kwam samen met zijn 2 maatjes in het asiel toen zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Het is een rustige, wat afwachtende lieverd. Wacht netjes op zijn beurt als er knuffels uitgedeeld worden. Begrijpt helemaal niets van zijn nieuwe omgeving. Het is koud. Erg onrustig en veel lawaai. Lang wachtte hij of zijn mensen weer terugkwamen om hem daar weg te halen. Maar dat heeft hij nu maar opgegeven. Zijn vragende blik straalt het verdriet uit. Gelukkig heeft hij steun van zijn maatje Bola, die samen met hem naar het asiel kwam. Maar wat hij echt nodig heeft zijn lieve mensen, waar hij in een warme mand zijn rust vindt. En waar hij op zijn oude dag lekker verwend wordt. Met een snoepje. Met veel knuffels. En lekker wandelen. Wie heeft een warm plekje voor deze lieverd? Nano is een mix reu met geschatte geboorte datum van 15 juni 2010 en ongeveer 45 cm groot.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 juni 2010
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Claudia Knoop

Nano

Nano

Drjr4LC_ueA
V-PR6xzPFJo
9TJjCGbY62M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu