Nando

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1148 (M)
50-1148 (M)
Overige
Ja

Wat een triest verleden heeft Nando!
Hij woonde ergens waar hij niet voldoende eten kreeg en moest daarom voor zijn eigen haggie redden. Hij wilde een kip grijpen om zijn honger te stillen, met als gevolg dat hij ontzettend werd mishandeld door zijn ‘baas’. Hij gaf Nando een pak rammel én sneed 1 oor af. Vervolgens stopte hij hem in een tas en smeed hem op straat. Gelukkig is deze lieverd nu veilig en bovenal heeft het vertrouwen in mensen niet verloren. We gunnen deze lieve en sociale mix reu met een geschatte geboortedatum van 5 december 2015 nog een aantal jaren van liefde en een fijne warme mand, want het is zeker dat hij dat verdient. Nando is ongeveer 48 cm hoog.(12/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 5 december 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Nando

Nando

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu