Nalani

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1058 (M)
50-1058 (M)
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Nalani, een stoere Argentijnse dog! Maar dit stoer ogende meisje is werkelijk een super lief en aanhankelijke tut. Ze oogt dus wellicht wat imponerend maar ze heeft een peperkoeken hartje. Nalani heeft haar leven lang als dokter gediend. In een donker hok weg gestopt en haar pups werden van haar af gestolen… keer op keer. Tot ze niet meer nodig was en op straat werd gegooid als afgedankt afval, maar gelukkig nu veilig in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië. Nalani is ondanks haar formaat een ware knuffelkont. Ze kruit het liefst op schoot om eindeloos te kroelen. In de shelter leeft ze met heel veel andere honden samen en ze is sociaal en vriendelijk tegen alle andere honden. We zien dat dit grote kleine meisje het wel zwaar heeft in het asiel. Ze is best al wel op leeftijd en het asiel leven is keihard. Wat gunnen we deze prachtige lieverd nog een geweldig laatste deel van haar leven. Zodat ze ook eens kan ervaren hoe mooi en liefdevol het leven kan zijn. Dit meisje verdient dit absoluut. Nalani heeft een geschatte geboortedatum van 1 november 2016 en ze is ongeveer 55 cm hoog.(11/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Nalani

Nalani

DeB0tyWA1t8
k35n_srZnKQ
sTlH7KtPxT4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu