Nalani

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
gea@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1058 (M)
50-1058 (M)
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Nalani, een stoere Argentijnse dog! Een prachthond met een vriendelijk en vrolijk karakter! Door haar grootte, gewicht en enthousiasme is het wel belangrijk dat haar nieuwe baasje stevig in zijn of haar schoenen staat! Nalani is waarschijnlijk gebruikt als fokteef en op straat gegooid als afgedankt afval, maar gelukkig nu veilig in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië. We zoek voor dit mooie teefje een plek waar ze de tijd, ruimte en liefde krijgt die ze verdient. Nalani heeft een geschatte geboortedatum van 1 november 2016 en ze is ongeveer 55 cm hoog.(11/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Gea Planken
Adoptie medewerker

Nalani

Nalani

k35n_srZnKQ
/jthZ_ZRnJPU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu