Nadia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1176 (M)
50-1176 (M)
Overige
Ja

Prachtige Nadia is samen met haar broertjes in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië beland! Zwervend werd het drietal aangetroffen langs de weg bij een verlaten veld. Nadia is een heerlijk meisje dat zich niet zo gauw van de wijs laat brengen en graag in de buurt van mensen is. Naar haar kennelgenootjes is zij vriendelijk en sociaal. Ondanks dat deze lieverd “normaal” puppen gedrag vertoont is het van belang te beseffen dat een hond die in het asiel heeft gezeten tijd nodig heeft om te “landen” en te wennen aan zijn nieuwe leven. We zoeken een baasje dat haar deze tijd gunt en u zult zien dat er een vriendin voor het leven is bijgekomen.

Nadia is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 21 juli 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm. (12/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Nadia

Nadia

NZjpEClFXWM
88uiwL-R-SI
U6cXUG9EWd8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).