Muis

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
ingrid@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2572 (M3)
50-2572 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Muis is samen met zijn zusje Meis in het asiel van onze partner in Roemenië terecht gekomen. Kleine Muis is een vreselijk lief ventje en vermaakt zich prima met zijn kennelgenootjes. Hij is een tikkeltje verlegen bij mensen die hij niet kent maar het is een lief dapper kereltje die gewoon wat meer tijd nodig heeft om je te vertrouwen. Geef hem eens ongelijk! Mensen hebben hem tenslotte aan zijn lot overgelaten door hem en zijn zus achter te laten. We zoeken een baasje die geduld en begrip heeft en die Muis in zijn of haar hart sluit en hem met open armen ontvangt!
Muis is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 16 maart 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 28 cm hoog wordt. (07/24)

Eindhoogte 28 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Ingrid Sugijanto

Muis

Muis

PcSPavbrIT0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).