Muffin

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1347 (M)
50-1347 (M)
Overige
Ja

Heeft dit meisje niet het meeste leuke chocolade bruine eigenwijze snuitje?! Wij vinden van wel! Kleine Muffin werd samen met haar zusje zwervend op straat gevonden. Amper een paar maanden oud. Gelukkig nam Mirella beide meisjes mee naar de privé opvang. Daar heeft kleine Muffin bij mogen komen van haar stroeve start. Het heeft echter haar liefde voor mensen niet beïnvloed. Ze vindt ze nog steeds geweldig. Kleine Muffin is dol op menselijke aandacht en benut ieder moment om even lekker te knuffelen. Dan geniet dit meisje enorm! Dat is echt super om te zien. Met haar soortgenoten gaat ze ook prima overweg. Muffin is echt een blije enthousiaste en vriendelijke pup die echt toe is aan een eigen baasje om de wereld mee te ontdekken.

Muffin is een teefje met de geschatte geboortedatum van 15 oktober 2022 en ze zal circa 42 centimeter hoog worden.(02/23)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Muffin

Muffin

LN8sH3TyKts
3cgFSDx5o4w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu