Mr Bean

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0400
10-0400
Overige
Ja

Een poosje geleden kwam er een ongelofelijk lief en grappig mannetje de opvang binnen. Waarom hij niet al een huis heeft snappen we oprecht niet. We stellen jullie dan ook heel erg graag voor aan Mr. Bean.

Vanuit het staatsasiel mocht Mr. Bean eerst al zijn geluk beproeven op de Quinta van Gisela, en alsof dat allemaal nog niet genoeg was mocht hij nu ook nog de reis maken naar een gastgezin in Nederland!

Mr. Bean is ongelofelijk lief en waar zijn fosterbaasje is, is hij. Kroelen, spelen, wandelen echt hij doet alles even graag.
Momenteel woont Mr. Bean samen met drie teven allemaal een maatje groter dan hij. Vooral met Laika, de galgo mix, speelt hij graag. Rollen, springen samen keihard rennen en daarna samen uitgeput op de bank ploffen. Het is alsof Mr. Bean al veel langer mee draait in het gezin.
Op de Quinta kwamen regelmatig kinderen langs en hier speelde hij dan ongelofelijk lief mee. Het liefst met de voetbal en dan samen achter de bal aan. We durven hem dan ook bij kinderen te plaatsen.

Mr. Bean is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2022 en een eindhoogte van ongeveer 35 cm.

 

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Mr Bean

Mr Bean

5z0IYTh5jBU
MZe-3qoj9Ok
XYX4ieRk-A8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).