Gereserveerd

Moscow

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-1399 (M)
50-1399 (M)
Overige
Nee

Wat een prachtig wollig pupje is die Moscow. Samen met zijn mama en zusjes kwam hij in het asiel terecht. Ze hebben gelukkig een lekker dik vachtje om de kou een beetje te kunnen doorstaan maar het is wel behoorlijk pittig voor de kleintjes. Lieve Moscow had geluk en mocht naar de opvang in Nederland vertrekken. Daar geniet de foster enorm van dit vrolijke mannetje. Moscow is een super sociale lieve en enthousiaste pup. Hij vindt iedereen leuk en aardig en kan met alle andere honden prima overweg. Moscow geniet ook echt van de liefde van de mensen die hij zo heeft moeten missen. Moscow wil heel graag een warm en zacht mandje en samen met zijn baasje de mooie wereld gaan ontdekken.

Moscow is een reutje met een geschatte geboortedatum van 12 november 2022 en zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 48 centimeter.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal
Adoptie medewerker

Moscow

Moscow

IBqjo0QKIdQ
q6p0MgJaKo4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu