Morena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0454
10-0454
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Deze blonde schone heet Morena, ze werd samen met haar maatje afgestaan in het staatsasiel in Portugal. Morena vond het allemaal nogal spannend. Het contact met de vrijwilligers vond ze fijn, maar tegelijk bleef het onwennig en een beetje gek. We zagen direct dat ze in de opvang geen verdere stappen meer zou maken en we besloten haar kort geleden naar Nederland te halen om bij een gastgezin te gaan wennen.

Morena verblijft nu sinds kort bij het gastgezin. Ze komt steeds meer tot rust, ze vertrouwt haar opvangbaasjes en deze mogen ook al echt even lekker met haar kroelen. Ze draaide vanaf moment 1 goed mee in de roedel, een andere hond is dus echt een must.

Morena is keurig zindelijk en kruipt als het wat te druk wordt voor haar terug in haar bench. Ze geeft dus heel goed aan waar ze behoefte aan heeft.
Wel merken we dat ze kindjes ongelofelijk spannend vindt. Zo spannend dat we hebben besloten deze lieve schat niet bij kinderen te plaatsen.

We zoeken voor deze ongelofelijke zachtaardige lieverd een huisje met een andere hond, met een tuintje en een rustige buurt.

Morena is een gesteriliseerde, Retriever mix teef geboren op 1 november 2018. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm.(01/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Morena

Morena

K30p6MqYt8U
tAYatS1Jnbc
SV65y7bc9Qg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu