Moos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0007
50-0007
Overige
Ja

Dit is Moos, een bescheiden en zacht mix reutje dat waarschijnlijk gaat uitgroeien tot een niet al te grote middenmaat, zo’n 48 cm. Zijn cremewitte kleur is mooi passend bij dit lieve jochie. Onschuldig, pas 5 maanden oud (geschatte geboortedatum 2 april 2021) en nu in een gastgezin al dapper en goed aan het bijkomen van de start van zijn leven in Roemenië.

Bij het gastgezin zijn een aantal andere pups en ook volwassen honden. Moos vindt dat heerlijk, hij is namelijk een sociale knul, is vrij tussen de honden en speelt heel graag. Naar mensen stelt Moos zich bescheiden op, laat zich de kaas van het brood eten door de andere pups die elkaar verdringen om aandacht te krijgen van de mensen in het gastgezin. Niet zo vreemd dat Moos zich zo opstelt, hij werd namelijk gevonden in een vuilniszak… Gelukkig wel heel liefdevol opgevangen in een shelter in Roemenië en nu proeft hij voorzichtig aan geaaid en geknuffeld worden. Hij ziet de andere honden in het opvanggezin genieten daarvan en wil natuurlijk ook eigenlijk best. Dat vergt rust, geduld en een veilig en warm thuis zonder kinderen. Een tuin is ook handig, een drukke straat is natuurlijk nu nog niet geschikt namelijk om hem uit te laten. Wie sluit dit zachte bescheiden mannetje in zijn hart en laat hem zien wat het is om geliefd te worden, zodat al de liefde die Moos in dat witte onschuldige lijfje in zich heeft, volop kan stromen?

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Moos

Moos

r5wMcD3whLk
qalO9_LePbo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu