Monty

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0444
10-0444
Overige
Ja

We stellen jullie graag voor aan dit ongelofelijke lieve en speelse mannetje Monty. Monty kwam samen met zijn broertjes en zusjes terecht in een van de staatsasielen in Portugal. Deze hummeltjes vielen onze vrijwilligers gelukkig op en zo begon hun nieuwe leven.
Monty is niet lang geleden naar Nederland gekomen om hier zijn geluk te beproeven bij nieuwe baasjes.

Monty is een enthousiaste pup, hij houdt er echt enorm van om lekker buiten te spelen in de tuin of in de hondenspeeltuin met andere honden. Het is een echt sociaal mannetje en hij geniet zo van zijn vriendjes.

Luisteren kan hij ook al erg goed! Zo kent hij de commando’s zit, af en hier. Ook is hij helemaal zindelijk, slaapt in de nacht door en loopt al goed aan de riem.

De adoptanten van Monty merken dat ze met het drukke gezinsleven te weinig tijd hebben om hem de beweging en training te geven die hij nodig heeft en hebben daarom het lastige besluit genomen om een plek voor hem te zoeken waar hij meer ruimte en aandacht krijgt.

Monty zoekt een plekje bij mensen met een actieve levensstijl die geen kinderen hebben of kinderen boven de 12 jaar. Het is een super slimme en lieve hond die graag voor zijn baasje werkt dus samen cursussen volgen vindt hij ontzettend leuk!

Monty is een reutje met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2021. Hij is nu zo’n 50cm hoog en zal een verwachtte eindhoogte van zo’n 60cm hebben.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Monty

Monty

ENwcwwd8_4A
Jq8_aOaVFlA
lHQHW5s_fAQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu