Moema

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0149
50-0149
Overige
Ja

Maak kennis met Moema: een ontzettend lieve, sociale, bejaarde dame van 11 jaar. Moema verlangt naar haar eigen plekje waar ze haar laatste jaren in liefde door kan brengen. Moema is namelijk 10 jaar geleden voor dood in een greppel achter gelaten en is daarna in het asiel beland. Tien jaar heeft ze daar doorgebracht! Deze dame verdient dus haar eigen plekje waar ze voelt dat ze gewild en geliefd is.

Afgelopen februari is Moema naar Nederland gekomen en ze is nu in een gastgezin waar ze ontdekt en ervaart hoe leuk een hondenleven kan zijn. Ze scharrelt heerlijk rond in de tuin, heeft haar mandje binnen bij de kachel én buiten in de tuin en vindt het een feest als er gewandeld wordt. Niet te ver, want dat zijn haar spieren en botten niet gewend. Dit moet langzaam opgebouwd worden, maar Moema geeft duidelijk aan wanneer het genoeg is.

Spelen met een bal hoeft van haar (nog) niet. Ze komt regelmatig een knuffel halen en wil ook graag bij je op de bank zitten(!). Ze is niet waaks maar blaft in het gastgezin alleen maar als ze buiten in de tuin is en er een auto voorbij komt.

Voor Moema zoeken we een thuis met een lekkere tuin waar ze rond kan struinen. “Buiten”  de tuin kan dat namelijk niet aangezien Moema één beschadigd oog heeft waar ze niets meer mee ziet en haar gehoor wordt ook een beetje minder. Kinderen vindt ze wel leuk maar geen jonge kinderen, anders wordt het te druk. We zoeken dan ook een plek voor haar waar geen jonge kinderen zijn en geen andere honden. Het gastgezin vindt het geweldig om te zien hoe Moema alles weer ontdekt en hoe ze geniet. Daar wil je toch ook van genieten.

Moema is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 16 januari 2011 en eindhoogte van 55cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 16 januari 2011
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Moema

Moema

IKQDP5X2f_g
5CraGGDJb7Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu