Mo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1290 (M)
50-1290 (M)
Overige
Ja

Kleine Mo werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden door één van de vrijwilligers in Roemenië. Gelukkig waren de kleine pups van de straat gered, maar een asiel is geen fijne plek voor een jong hondje om op te groeien. Desondanks zijn het vrolijke en sociale pups die het heerlijk vinden om met elkaar te ravotten. Mo is nu net als zijn broertjes en zusje klaar voor een eigen huisje, waar hij in alle veiligheid kan gaan genieten en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft.
Het zou enorm fijn zijn als dit lieve kereltje binnenkort naar zijn eigen baasje mag verhuizen waar hij voor altijd mag blijven.

Mo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 11 oktober 2022 en zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 40 centimeter. (02-23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Mo

Mo

tEri91WE6pw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).