Missy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0638
10-0638
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldig lieve meisje heet Missy. Missy heeft een grappig patroon in haar gezicht. Missy is een geweldige lieverd, maar haar leven begon allerminst rooskleurig. Missy werd samen met haar broertjes en zusjes gevonden ergens op een afgelegen plek in Portugal en vervolgens naar het staatsasiel gebracht. Gelukkig heeft onze partnerorganisatie haar uit dit asiel gered, en nu is zij klaar om een speciaal plekje in jouw hart te veroveren.

Met haar zachtaardige aard en liefdevolle persoonlijkheid is Missy een echt cadeautje. Haar relaxte houding en vermogen om goed met iedereen om te gaan, maken haar tot de perfecte metgezel. Of je nu avonturen wilt beleven of gewoon lekker wilt ontspannen, Missy past zich moeiteloos aan. Andere honden vindt dit kanjermeisje ook allemaal lief en leuk. Ze begroet ze vriendelijk en speelt graag met haar soortgenoten.

Missy heeft nog maar één wens, en dat is een lief baasje. We hopen dat er snel iemand verliefd wordt op deze brok pure liefde. Ze verdient het enorm. Missy is een Rafeiro do alentejo mix teefje met een geschatte geboortedatum van 5 juni 2023 en ze zal circa 55 centimeter hoog worden.(09/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Missy

Missy

JDWyWoFmvOc
xJI7Stz3DZs
SxSvHsuW8eg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).