Gereserveerd

Miruna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-2143 (M)
50-2143 (M)
Overige
Nee

Dit lieve en knappe hondje heet Miruna. Miruna was nog een jong meisje en ze is bij de opvang in Roemenië beland. Dat is eigenlijk maar goed ook, want daar kreeg ze de zorg die ze nodig had. Inmiddels is lieve Miruna bij een Foster in Nederland.

En oh wat is dit een lief meisje! Miruna gaat heel goed en respectvol om met de andere hondjes die bij de Foster zijn. Zelfs een kattenmaatje in huis voor die lieve Miruna geen enkel probleem. Ze is tegen iedereen en alles lief… ook zeker tegen mensen. Dit meisje heeft een zacht en aanhankelijk karakter en geniet van de aandacht die ze van haar tijdelijke baasje krijgt. Ze heeft een mooie rustige uitstraling en een zacht karakter. We hopen dat ze het liefste baasje krijgt want dat verdient ze.

Miruna is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 21 juli 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 55 centimeter.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Miruna

Miruna

7b_hZCUJ1Zk
6cVYzPf8KSI
UrLrZLv7bGY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).