Minnie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 10-0554
10-0554
Overige
Ja

Als je naar Minnie kijkt is de kans groot dat je op slag verliefd wordt! Minnie is een vrolijke, enthousiaste, sociale en aanhankelijke mix teef met een geschatte geboortedatum van 8 april 2022. Haar verwachte eindhoogte is ongeveer 55 cm. Minnie heeft geluk gehad dat ze in het publieke dodingsstation waar ze zat is gezien door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Portugal. Zij hebben haar en d’r zusje Misty meegenomen en dat blijkt een schot in de roos te zijn. Minnie heeft een goed en zachtaardig karakter en vindt het heerlijk om met haar soortgenoten door de tuin te struinen en te stoeien! Minnie heeft haar inentingen gehad en is inmiddels bij ons in de opvang in Nederland en ze is klaar voor het laatste stukje van haar reis naar haar forever mandje.(09/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Minnie

Minnie

rtM_4RK6OJw
7gabZ8AMcs0
kYAwpjYSF3s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu