Mina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0116
20-0116
Overige
Ja

Dit aanhankelijke meisje, is gevonden met een enorm litteken in haar nek (inmiddels niets meer van te zien).
Mina heeft het heel zwaar gehad in haar eerste levensjaar. Ze had nog nooit geleerd dat niet iedereen haar iets aan wil doen.
Het is een klein meisje die al vroeg puppy’s heeft gekregen. Doordat ze geen goede start heeft gehad, is ze het vertrouwen in de mensen een beetje verloren. Maar het gaat met hele kleine stapjes vooruit. Ze is het liefst dicht bij haar baasje (maar ligt inmiddels ook in andere ruimtes in haar eigen mandje) en houdt ervan geknuffeld te worden. Liefde delen dat vindt ze nog steeds spannend. Met kleine hondjes durft ze inmiddels te spelen en om grote honden loopt ze tegenwoordig heen. Ze luistert gelukkig goed en komt zodra je haar roept. Katten zijn niet haar vrienden en drukte van de grote stad daar houdt ze niet van.
Wij zoeken voor haar een rustige omgeving met een tuin waar ze lekker in de zon kan liggen en scharrelen dat zou haar goed doen.  Ze is niet echt waaks en maar blaft als de bel gaat of als de bel bij de buren gaat. Ze is heel gehecht aan haar baasje, maar vindt iedereen die ze leert kennen en die lief voor haar is ook geweldig. Alleen zijn vindt ze nog steeds niet leuk. Ze houdt van spelen, touwtje trekken en geaaid worden over haar buikje. Wie heeft er tijd en plek voor dit aandoenlijke en lieve meisje?

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 juni 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Mina

Mina

-803LJbNfSQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu