Mimosa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0575
10-0575
Overige
Ja

Hoeveel pech kan een hondje hebben in haar nog zo korte leventje. Mimosa kwam uit de hel in de hemel van de Quinta. Het geluk lachte haar toe en haar kansen op een huis in Nederland waren groter dan ooit. Maar toen werd Mimosa ziek en voor een lange tijd wisten we niet wat er met haar aan de hand was.
Dit ongelofelijk lieve en grappige meisje had pijn, voelde zich slecht, speelde niet meer en zonderde zich steeds meer af. Er is lang gezocht naar de correcte diagnose. Maar deze is gevonden, lieve Mimosa heeft een auto immuunziekte, vasculitis, waardoor haar bloedvaten niet sterk genoeg zijn en ze medicatie nodig heeft om eventuele schade te voorkomen.
Ze krijgt deze medicatie dagelijks en Mimosa werd al heel snel weer Mimosa zoals we haar hadden leren kennen. Mimosa is ongelofelijk lief, ze kroelt het liefst de hele dag. En of dat dan op schoot is, op de bank, op bed of gewoon op de grond maakt haar helemaal niets uit. Zolang jouw hand haar hoofd, buik of billen aait is Mimosa helemaal gelukkig.
Ze drentelt weer vrolijk en gelukkig over de opvang heen, ze kan het goed vinden met andere honden maar we merken dat ze hier helaas te vaak het pispaaltje is van een aantal andere honden. Ze zullen haar zwakte aanvoelen waardoor ze opgejaagd wordt en vaak moet vluchten. Mimosa zoekt graag de vrijwilligers op in hun woning om in hun gezelschap een dutje te doen of nog wat te snacken, want Mimosa haar grootste hobby op knuffelen na is toch wel eten.

We zoeken voor Mimosa een huisje waar ze haar verzorging zal krijgen en waar ze eindeloos gekroeld zal worden. We hopen dat iemand even verliefd wordt op haar als dat wij dat zijn. Want Mimosa is een van de allerleukste honden op de Quinta en ze heeft een eigen huis keihard nodig.

Mimosa is een mix teefje geboren op 1 september 2022. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 43cm.

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Mimosa

Mimosa

y01AZ_NgAXM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).