Mika

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-2083 (M)
50-2083 (M)
Overige
Ja

Mika, het hondje dat samen met zijn zusje aan de kant werd gezet, heeft een nieuwe kans gekregen in het leven. Dankzij een toegewijde vrijwilliger kreeg hij een veilige plek in de shelter van onze rescue partnerorganisatie in Roemenië. Maar het leven in het asiel is zwaar voor een jonge pup als Mika.  Inmiddels is dit knappe kereltje in Nederland bij ons in de opvang. Wij hopen voor Mika een eigen plekje te vinden bij een liefdevol baasje. Mika is nog maar een jonge pup en moet natuurlijk nog van alles leren, zoals zindelijkheid, alleen zijn en wandelen aan de riem. Mika vindt het allemaal nog wel wat spannend maar met wat geduld en liefde komt dat helemaal goed. Deze schattige pup verdient het om geliefd te worden en een warm thuis te hebben waar hij kan opgroeien en bloeien tot een trouwe metgezel. Ben jij degene die Mika die kans wil geven? Neem dan contact met ons!
Mika is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 5 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Mika

Mika

JYe3N79vzCE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).