Mica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2571 (M3)
50-2571 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Mica? Een prachtig rank meisje dat als klein pupje van een paar weken oud in het asiel is terechtgekomen. Ze is een lief, sociaal en wat bescheiden meisje. Voor een hondje als Mica (eigenlijk geldt dit voor alle pups) is het belangrijk dat zij regelmatig liefdevolle aandacht krijgt. De aandacht die zij krijgt is zeer zeker liefdevol maar altijd te weinig! Helaas is de situatie zo en kunnen de vrijwilligers van het asiel in Roemenië daar niks aan doen. Er is gewoonweg teveel werk en zijn er te weinig mensen. Voor Mica zou het fijn zijn als ze zou mogen opgroeien bij een baasje die haar laat zien dat ze veilig is en nooit meer weg hoeft. Dat ze kan ontspannen en kan gaan genieten van alle aandacht en (leuke) dingen die zij mag gaan leren en meemaken.
Mica is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 februari 2024 en we verwachten dat zij ongeveer 38 cm hoog wordt. (07/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mica

Mica

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).