Meow

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0341 (M)
50-0341 (M)
Overige

Toeval bestaat! Of niet soms? Toen de vrijwilliger in Roemenië naar een winkel ging werd ze door een mevrouw aangesproken of ze even wilde helpen. En toen zag ze Meow zitten in een kooitje en vroeg waarom de poes in een kooitje zat. Nou, mevrouw ging vanavond de kat ergens anders loslaten want ze had de kuikens opgegeten! Daar heeft de vrijwilliger natuurlijk een stokje voor gestoken en heeft Meow meegenomen. Meow blijkt een erg vriendelijk meisje te zijn. Maar behalve heel vriendelijk is het ook een heel slim meisje en daarom loopt ze gevaar omdat ze zo uit haar kennel zou  kunnen ontsnappen. We hopen daarom dat wij snel een  baasje voor haar zullen vinden zodat dat niet gaat gebeuren en ze op een veilige, liefdevolle plek kan gaan wonen.

Meow is een poes met een geschatte geboortedatum van 5 juli 2019 en is ongeveer 25 cm hoog. (07-23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 5 juli 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Meow

Meow

7O2bdNHIYLg
Eh5KmMKTX00
OpPhEI8dVJY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).