Melios

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0158
40-0158
Spanielachtigen
Ja

Melios is een gecastreerde Setter reu van ca. 65 cm hoog. Zijn geschatte geboortedatum is 8 augustus 2017.

Bij onze kleinschalige partner organisatie op Lesbos waar Melios verblijft, laat Melios zich zien als een lieve sociale hond met energie. Melios komt graag voor een knuffel en wil dolgraag bij iemand horen.
Van de wandelingen die dagelijks met hem worden gemaakt geniet hij intens. Samen met zijn soortgenoten kan deze knul prima door 1 deur en mensen vindt hij ook alleen maar leuk! Een schat voor het leven, die nu wel graag het asiel zou willen verlaten na circa 2 jaar daar te moeten verblijven. In de winter werd hij eenzaam en alleen gevonden op het strand, geheel doorweekt en slecht verzorgd. Hij belandde in het asiel. Hier werden bloedtesten bij hem afgenomen en hieruit bleek hij positief te zijn voor Leishmania. Het is direct behandeld en recent is er opnieuw een bloedtest afgenomen. Uit de waardes blijkt nu dat de ziekte slapend is. De organen zijn niet aangetast en hij krijgt momenteel geen medicatie meer.

 

Eindhoogte 65 cm
Ras Spanielachtigen
Urgentie Urgent
Geboorte 8 augustus 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Melios

Melios

WYLHuhuYuOI
M_U761XOuJ4
hk0naG6UE4o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu