Mazzel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0653 (M)
50-0653 (M)
Overige
Ja

Mazzel! Letterlijk en figuurlijk heeft Mazzel geluk gehad! Hij zwierf namelijk naast een snelweg rond, maar gelukkig heeft een oplettende meneer hem opgepakt en het team in Roemenië gebeld. Zij hebben hem opgehaald en verzorgd. Nu is Mazzel helemaal klaar voor zijn eigen mandje. Hij is nog wat verlegen (begrijpelijk gezien de dingen die hij heeft meegemaakt) maar wel nieuwsgierig dus dat komt helemaal goed. Hij is verder sociaal, vriendelijk en lief naar andere honden, katten en mensen. Mazzel is een mix reu en hij heeft een geschatte geboortedatum van 26 maart 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm.(08/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 26 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Irma Neijman
Adoptie medewerker

Mazzel

Mazzel

xo7NSlikA0w
ydY83JPIV48
Eb0mE2CG9oU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu