Max (4)

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1022 (A)
50-1022 (A)
Overige
Ja

We willen graag uw aandacht voor dit trieste zwarte kereltje Max. Als pup is hij samen met zijn broer voor dood achter gelaten in de bossen van Botosani in Roemenië. Hij bleek een fractuur te hebben wat waarschijnlijk door een aanrijding is gekomen. Hier is hij voor behandeld, echter blijft hij wel wat hinken met zijn rechter achterpoot. Hij ondervindt hier geen hinder van maar het is uiteraard verre van ideaal om met zo’n oud letsel in een koud en kil asiel te zitten waar je niet de juiste beweging krijgt die je dan nodig hebt. Helaas is er in de afgelopen 4 jaar niemand geïnteresseerd in hem geweest en wordt het hoogtijd dat hij het asiel verlaat voordat de winter aanbreekt.

Max is een Cane Corso mix reu met een geschatte geboortedatum van 31 oktober 2018 en hij is ongeveer 55 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 31 oktober 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Max (4)

Max (4)

thEJqXRk3Vw
3ufv22CpGKc
5J-_DYjmo2M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu