Max

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0194
30-0194
Overige
Ja

Max is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2021. Hij is ca 50 cm hoog. Max is een vrij rustige hond. Hij liep moederziel alleen op straat in de buurt van het vliegveld op Curaçao. In het begin een beetje verlegen, maar komt zeker bij je kijken als je hem de tijd geeft.
Max ligt lekker in zijn mandje of bij de baas zijn voeten, hij is heel aanhankelijk en leert snel. Als er niet te veel triggers zijn loopt Max keurig mee aan de lijn en trekt hij niet. Max is een super lieve hond die heel graag wilt knuffelen en op de baas gericht is.
Max kan niet goed tegen te veel prikkels en dat is ook de reden waarom hij herplaatst moet worden. Hij woont nu in een appartement met lift, en dat is moeilijk voor hem, de lift is eigenlijk eng voor hem. Onze lieve Max is op zoek naar een rustig plekje waar hij lekker kan genieten van alles om hem heen, bij voorkeur een huis met tuin en een plekje waar hij alleen alle aandacht krijgt van zijn nieuwe baasje in een rustige omgeving ergens buitenaf.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curaçao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Max

Max

yXKpjBKp6CY?feature=share
ewIQRfAtdQ0?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu