Matteo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0594
10-0594
Overige
Ja

Zo jong als Matteo was, hing zijn leven aan een zijden draadje. De 6 pups waren gevonden en zijn naar het staatsasiel gebracht. Zich onbewust van hun situatie zaten de pups af te wachten, ze hadden geen idee of benul wat deze grote wereld hun te brengen zou hebben. Onze partner organisatie werd gealarmeerd dat er veel honden in het staatsasiel zaten waardoor ze direct zijn gekomen om te kijken waar ze kunnen helpen. Bij aankomst troffen ze deze pups aan die direct met ze mee konden. Het zijn prachtige pups die dolgraag spelen en ze nemen dankbaar alle knuffels in ontvangst.

Matteo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 9 december 2022 en zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 55 centimeter.(02/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Matteo

Matteo

v_X1f4L_uDk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu