Mathilda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1437 (M)
50-1437 (M)
Overige
Ja

Twee jaar geleden kwam Mathilda in beeld bij onze partnerorganisatie in Roemenië. Mathilda en haar negen pups leefden bij een viswerf. Alle pups waren ernstig ziek maar Mirela heeft ze allemaal kunnen redden en een aantal hebben hun forever mandje gevonden. Mathilda bleef op de viswerf wonen en een mevrouw zorgde voor haar. Mathilda is lief maar wel een einzelgänger. Ze bemoeit zich met niemand en gaat haar gangetje. Het noodlot heeft haar getroffen en Mathilda is al dan niet opzettelijk aangereden. Haar achterpoot is geamputeerd, en gelukkig herstelt ze goed. Vanaf half juli 2023 kan ze reizen. Ze zit nu in het asiel omdat ze zich niet meer kan verdedigen, maar ook daar zal het moeilijk voor haar worden. We zoeken voor Mathilda een plek waar ze mag zijn wie ze is. Gezien haar overlevingsdrang is het van belang om te weten dat zij wel voedselnijd heeft. Laten we hopen dat voor deze kalme en rustige dame nog een liefdevol plekje gevonden kan worden.
Mathilda is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 14 juni 2015 en ze is ongeveer 48 cm hoog.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 14 juni 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Mathilda

Mathilda

oATNZpG4ydU
hevKPn95hP0
e4cctP9Li4g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).