Marvis

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Nederland
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0715 (M5)
50-0715 (M5)
Onherleidbare mix

Dit prachtige knappe kleine katje heeft de naam Marvis. Marvis is een enorme aanhankelijke lieverd. Hij verbleef, na op straat te zijn gevonden, in het asiel in Roemenië. Hij verbleef daar met veel andere katten en zelfs honden samen. Marvis kon met al zijn kennelgenootjes heel goed overweg. Omdat hij best klein en heel aanhankelijk was is hij toen naar een opvang in huiselijke sfeer gemogen. Ook daar leefde hij met andere katten en een aantal honden samen. Intussen is hij naar Nederland mogen verhuizen waar hij bij een gastgezin leeft. Ook daar laat hij zien hoe lief hij is en hoe graag hij gekroeld wordt. Nu is er nog een ding wat hij het allerliefste zou hebben en dat is een eigen plekje met een zacht warm mandje. Waar hij alle aandacht kan krijgen om te knuffelen en kroelen. Waar hij lekker op schoot kan komen liggen of gewoon naast het baasje op de bank. Een plek waar hij welkom is en nooit meer weg hoeft.

Marvis is een kater met een geschatte geboortedatum van 16 oktober 2023 en hij zal circa 24 centimeter hoog worden. (04/24)

Eindhoogte 24 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 oktober 2023
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Marvis

Marvis

Khivjt1th_c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).