Maruca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0859 (M)
50-0859 (M)
Overige
Ja

Lieve, lieve Maruca! Voor een vrijwilliger van onze partner organisatie uit Roemenië is Maruca echt een speciaaltje. Tijdens het uitlaten van haar hond, liep Maruca als een klein onschuldig pupje helemaal verlaten en alleen tussen de spelende kinderen en wandelaars. Niemand die haar zag, niemand die naar haar uitkeek. De vrijwilliger nam haar mee om aan te sterken want ze was zwak en erg mager. Inmiddels is ze groot en sterk genoeg zodat ze in het asiel kan verblijven en bezoekt de vrijwilliger haar dagelijks. De liefde tussen deze 2 spat er vanaf en de vrijwilliger hoopt enorm dat Maruca een geweldige liefdevol plekje mag krijgen, want dat verdient ze! Maruca is een aanhankelijk, sociaal en lief teefje met een geschatte geboortedatum van 20 september 2021. Ze is ongeveer 45 cm hoog. Dit arme meisje zit al veel te lang in de opvang en zou zo blij zijn als ze mag vertrekken naar haar forever mandje.(09/22)

 

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Maruca

Maruca

Oj5HULyYaTY
sPGfpplOh0Q
5XJSTdpzP1c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu