Gereserveerd

Marley

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0657
10-0657
Onherleidbare mix
Nee

Dit is de knappe Marley en wat een droom van een huisgenootje zal deze lieve knul zijn! Medio mei is hij vanuit het staatsasiel in Portugal gelukkig meegenomen door onze partner aldaar, Gisela. Zij heeft een eigen opvang waar het voor de honden en katten al zo veel fijner is om te verblijven dan in de staatsasiels. Gelukkig mocht Marley naar een foster in Nederland.

Bij de foster laat Marley zijn geweldige karakter zien. Hij is een dat hij blije, fijne en sociale hond is, die met alle honden en in iedere roedel goed en respectvol omgaat. Deze knul geniet ook volop van de aandacht van zijn baasjes nu. Hij dringt zich daarbij niet op. Zichtbaar geniet hij van de knuffels die hem ten deel vallen. Lekker samen op de bank en Marley is een blije lieverd. Hij is echt super lief. Aan de lijn lopen met Marley is een feestje en dat doet hij echt al keurig. Ook met een speeltje in de weer zijn, vindt deze lieverd super.

Marley is een mix reu met een geboortedatum van 15 februari 2023 en hij heeft een hoogte van 54 cm.

Eindhoogte 54 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 februari 2023
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Marley

Marley

P5UBNla0_7g
1OEth_Gfsd0
fd0x4ydkxbQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).