Maritsa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0289 (A)
40-0289 (A)
Overige
Ja

Hoe schattig is dit meisje! En kijk toch in die onschuldige oogjes! Kleine hartenverslindster! Eenzaam en alleen werd Maritsa gevonden op straat. Gelukkig zagen omstanders haar en Maritsa liet zich vangen. Deze lieve mensen hebben het asiel gezocht en haar hier veilig afgegeven. Heerlijk ravotten en spelen met de andere honden in het asiel is iets wat ze graag doet. Maar daarna lekker kroelen en knuffelen is ook echt een hobby van dit kleine guitige meisje. Maritsa is klaar om naar haar forever thuis te gaan.

Maritsa is een teefje met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2022. Ze zal ongeveer 47 cm hoog worden als ze is uitgegroeid en circa 16 kilo.(07/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Maritsa

Maritsa

I7jG5ie6e5A?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu