Marcela

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2261 (M3)
50-2261 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ze werden in de tuin geboren bij een man die ze niet wilde. Eerst bracht hij de moeder naar onze opvang maar na een maand was hij de drie kleintjes ook zat en bracht ze in een plastic tas.

Gelukkig hebben ze hun nare start achter zich gelaten en is Marcela een blije pup zoals een pup hoort te zijn. Lieve Marcela is een enthousiast en lief meisje dat graag ravot en speelt met de andere pups in de kennel. Ze kan met al haar soortgenoten prima overweg en gaat respectvol met ze om. Marcela is een lief meisje, ze kan haar kwispelen bijna niet bedwingen als de vrijwilligers even tijd hebben om met haar te knuffelen. Helaas gebeurt dat veel te weinig. Ze wil ook heel graag haar kennel verruilen voor een liefdevol thuis en een warme mand.

Lieve Marcela is een teefje met een geschatte geboortedatum van 27 november 2023 en ze zal een eindhoogte hebben van circa 35 centimeter.(03/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Marcela

Marcela

P9UiQmtYbvI
Sw2o9nVkswQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).