Marcel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0480 (A)
50-0480 (A)
Overige
Ja

Het verhaal van Marcel is zo verdrietig! Marcel had een baas tot er op een dag inbrekers kwamen. Marcel waakte maar kreeg een klap van een breekijzer, waarnaar zijn baas ook volgde. Na 5 dagen is Marcel gevonden door onze vrijwilligers in Roemenië. Hij is voor dood achtergelaten maar hij leefde nog, de strijder!!! Hij had zijn kop gebroken en zijn ogen waren niet tot minimaal meer te redden. Zijn baas lag in het ziekenhuis en had het geld niet om Marcel er bovenop te helpen waardoor onze partner organisatie heeft besloten om zich over dit manneke te ontfermen.
Inmiddels verblijft Marcel al 2 jaar in het asiel. Helaas lijkt hij door een daad van een ander, waar hij compleet onschuldig was, niet meer aantrekkelijk te zijn om geadopteerd te worden. Marcel is helaas zo goed als blind. Wie heeft er een plekje, bij voorkeur alleen of bij een grote teef? Marcel zal u voor eeuwig dankbaar zijn!

Marcel is een reu met een geschatte geboortedatum van 18 juni 2017 en is circa 60 cm hoog.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 18 juni 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Marcel

Marcel

Lya_vp1CDhI
CAL32HDF1i8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu