Manu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1900 (M5)
50-1900 (M5)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een ongelofelijk vertederend kereltje is Manu. Hij is nu net zo groot als een flinke hand en hij zal uitgroeien tot een handzaam maatje die overal mee naar toe kan. Het is een kleine lieverd die zich prima vermaakt met zijn kennelgenootjes. Hij vindt het ook heerlijk om aandacht van de vrijwilligers te krijgen.

Dit kleine kereltje is moederziel alleen afgegeven bij onze partner organisatie in Roemenië. Iets wat wij nooit zullen begrijpen en hopen dat ook dat er een baasje komt voor dit heerlijke kereltje. Een baasje die Manu laat kennismaken met zijn nieuwe leven en alle dingen die daarbij horen.

Half juli 2024 zou dit kereltje mogen vertrekken naar een baasje zodat hij kan beginnen aan de eerste stap in zijn nieuwe leven.

Manu is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 33 cm hoog wordt. (06/24)

Eindhoogte 33 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Manu

Manu

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).